Programmet for lørdag 21. januar er klart og det gir deg unike muligheten til å skreddersy ditt eget konferanseprogram. På den måten får du og din bedrift maksimalt utbytte av Transportkonferansen 2017 på Hamar.

Vil du lære mer om sikring av last – det være seg krokcontainere eller betongelementer, eller har du behov for praktisk rådgivning om hvordan variable kostnader skal bygges inn i transportkontraktene, bør du hive deg rundt og sikre deg en av de  ledige plassene på Transportkonferansen 2017.

Eller kanskje du trenger påfyll om hvordan du forholder seg til ansatte som blir rammet av sykdom. Fellene er mange, men på Hamar får du tipsene som gjør deg bedre rustet til å få beskjeden om at en av dine kollegaer har blitt syk. 

Gjennomgang av regelverket for kjøre- og hviletid står også på programmet. Fagfolk fra Statens vegvesen vil gå nøye igjennom regelverket og fortelle om hvordan brudd på pauser, døgnhvil og ukehvil behandles. Som bedriftsleder kan det mange ganger være vanskelig å holde styr på alle ballene man har i lufta. Dette temaet behandles også med sikte på å sikre bedre lønnsomhet.

Lørdagens program er lagt opp slik at den enkelte kan velge de seminarene som er av størst interesse for seg selv og for sin bedrift. For at alle skal få best mulighet til å delta på de seminarene som interesserer en aller mest settes noe av temaene opp to ganger.  Her finner du hele programmet.

Det er fortsatt ledige plasser på Transportkonferansen 2017, så selv om fristen har gått ut, er det  mulig å melde seg på.