Transport & Logistikk er en sammenslåing av NLFs Transportmesse og NHO/Norsk Industris konferanse Transport og Logistikk. De første dagene av arrangementet er viet konferansen der arrangørene setter næringens viktigste utfordringer på dagsorden. I tillegg løftes de viktigste temaene som en samlet logistikk- og logistikksektor brenner sterkt for.

Les også: Gigantisk konferanse tar form: – Skal vise frem alle de fantastiske mulighetene

Gode møteplasser for vareeiere og transporttilbydere

Konferansen, som går parallelt med messen, har lagt ned et hardt arbeid for å skape gode møteplasser for vareeiere og transporttilbydere. Noe av suksessen for Transport & Logistikk er at utstillere og konferansedeltagere kommer tett inn på hverandre ved at konferanselokalene og lunsjen har vært lagt til utstillingslokalene. Dette vil selvsagt også skje i år, forteller Frøise.

Nærmer seg fullsolgt messe

– Vi har fremdeles noen standplasser igjen på årets messe, men ønsker du å få en av de beste plasseringene som er tilgjengelig nå bør du melde deg på i dag, sier prosjektleder for messen, Trond Andersen.

Nå har hele 190 utstillere påmeldt årets messe den 28. – 30. september i Lillestrøm, og nå er det få plasser igjen.

– Det synes vi selvsagt er veldig hyggelig og det viser at våre trofaste utstillere ser verdien av å ha en nasjonal arena til å vise frem sine produkter og tjenester, fortsetter Andersen.

Les også: Alle tungbilimportørene er på plass til bransjens viktigste møteplass

Alle tungbilimportørene er med! 

Scania, Volvo, Renault, Mercedes, MAN, Iveco og Daf stiller ut på messen. Bilimportørene vil vise frem høyaktuelle og innovative produkter og gleder seg til å møte både kunder, konkurrenter og samarbeidspartnere.

Hent din billett i dag ved å følge denne linken.