Arbeidstidsbestemmelsene i lastebilnæringen kan oppleves som vanskelige. Men de gir også muligheter for fleksible løsninger som for eksempel gjennomsnittsberegning av arbeidstid over flere uker. Dette kan igjen slå positivt ut på lønnskostnadene.

Det jobbes mye i lastebilnæringen – men jobbes det ulovlig mye? Dette er Arbeidstilsynet i stigende grad opptatt av. For ikke å komme «i saksa» ved kontroll fra Arbeidstilsynet er det viktig å kunne legge fram oversiktlige tidsregnskaper for dine ansatte.

For å møte disse utfordringen har vi oppdatert og satt opp på nytt vårt populære kurs «Arbeidstid – overholder og utnytter du reglene?»

Hovedforeleser er Robert Aksnes hos NLF-advokatene (Advokatfirma Vectio DA. Han har mer enn 20 års erfaring med håndtering av arbeids- og tariffrettslige spørsmål overfor norske lastebileiere, og i tillegg en lang fartstid som foreleser.

Se detaljert program her

Målgruppe

Kurset retter seg først og fremst mot ledere og personalansvarlige i alle NLF-bedrifter med en eller flere ansatte. Kurset er ekstra aktuelt for tariffbedrifter.

Pris og påmelding

Deltakeravgifter er:

  • Deltaker nr. 1 fra en bedrift med tariffavtale (med en landsomfattende fagorganisasjon) betaler kr. 900.
  • Øvrige NLF-medlemmer betaler kr. 2400 per deltaker. Dette gjelder også for deltakere fra tariffbedrifter som har mer enn en person på kurset.
  • Kursdeltakelse forutsetter medlemskap i NLF.

Praktisk info

Drikke og lunsj inngår i kursavgiften. Pauser legges inn underveis. Kursdokumentasjon blir utlevert til deltakerne og oversendt i etterkant per e-post. For de som måtte ha behov for å sette fra seg ting finnes et garderobe-/koffertrom ved siden av møterommet. Kurset forutsetter ikke at deltakerne har med egen PC.

Påmeldingsfristen er tirsdag 5. februar 2019 klokken 15. Etter denne fristen er påmeldingen bindende og kursavgiften må betales.

Velkommen på kurs!
Olav G. Hermansen, NLF Arbeidsgiver