Hektisk manøvrering av splitter nye dumper-semier mellom skapbiler og tankbiler, lifter som styrer mellom blankpolerte utstillingsobjekter for å få på plass lyskastere som gir det RETTE lyset, hundrevis av energiske kropper som lemper, skyver, drar og løfter kasser og containere med alt det som skal til, og som skal monteres, på mer enn 260 stands.

Jo, det var hektisk aktivitet i Norges Varemesses lokaler – og utenfor! – i formiddags- og ettermiddagstimene dagen før dagen. Det var onsdag. Nå er det torsdag morgen, og alle er forhåpentlig blitt ferdige før Ole Lukkøye har meldt sin ankomst, slik at hver enkelt stand-bestyrer er klar for å ønske tusenvis av besøkende velkommen.

En stand som var i de avsluttende faser av ferdigstillelse tidlig på ettermiddagen var standen til VBG. Hans Otto Westli hadde derfor tid til å posere for fotografen, sammen med en ferdig montert On-Spot og en gardintrapp som allerede hadde gjort jobben. VBG har plassert seg strategisk på ute-området rett ut for fotgjengerfeltet som leder de besøkende fra hallene til ute-området. – Da vi meldte oss på så jeg at denne plassen var ledig, og bonusen var at vi fikk plassert oss midt i kretsen av våre kunder tilhengerprodusentene, sier Hans Otto Westli med et bredt smil.Hans Otto Westli har vært påbyggergruppens kontaktmann overfor arrangørene, og er slik sett kongen av uteområdet. Han gleder seg til messen. – Det er så mange hyggelige mennesker her at jeg gleder meg også til det rent sosiale, slår han fast.