Under åpningen av Svinesund Trucksenter roste, og takket, samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen private investorer og virksomheter for deres initiativ og gjennomføringsevne i prosjektet.

Han bekreftet også at SVV er godt i gang med prosjektering av ny døgnhvileplass på samme område. Når de står klare vil 100 nye plasser med alle nødvendige fasiliteter være tilgjengelig for lastebilsjåfører. Planen er å ha plassene klare i løpet av ett års tid.

Graarud forønøyd

Både fylkesleder i NLF, Erik Graarud og regionsjef J.Kristian Bjerke, var tilstede under markeringen og begge er fornøyd med satsingen.

- Det er litt skuffende at ikke SVV har klart å få på plass døgnhvileplassene i tide, men ministeren lovet at de er på vei, så vi får velge å stole på dette, sa Erik Graarud, som var imponert over interessen for åpningen.

Mange påmeldte

Flere enn 100 påmeldte gjester koste seg i det gode været og tok både Bodahl Johansens dekksenter og Viking Redningstjenestes fasiliteter i nærmere øyesyn. Vaskemaskin for storbiler er også på plass, og med de lovte nye døgnhvileplassene vil det meste ligge tilrette for en lovende fremtid på Svinesund.