2007

Krever møte med Navarsete om takstene i Oslopakke 3

Publisert 29.11.07 Les mer

Dårlig fremkommelighet i morgentimene i dag

Publisert 29.11.07

NLF har i dag mottatt flere meldinger om glatte veger og ubrøytede vegstrekninger, særlig på E6 og E16. Vi har tatt kontakt med Vegdirektoratet, som har lovet å formidle informasjonen videre til regionvegkontorene.

Les mer

36 øre i drivstoffrabatt på ditt privatkort hos Statoil

Publisert 28.11.07 Les mer

Tyskland: Dyrere Maut

Publisert 26.11.07

Det tyske trafikkministeriet presser prisene oppover. Om et års tid vil det bli dyrere å kjøre lastebil på tyske motorveier, hvis det blir virkelighet av ministeriets planer om å heve veibrukeravgiften, ”die Maut”

Ifølge innstillingen fra ministeriet, skal takstene heves med 0,6 til 6,2 eurocent, avhengig av motorens utslippsnorm fra 1. oktober 2008.

Les mer

Norges første klimanøytrale busselskap

Publisert 22.11.07

Gjennom en avtale med CO2fokus AS er Konkurrenten.no AS blitt Norges første klimanøytrale ekspressbusselskap. Det forteller en melding fra busselskapet. De har gjennomført den såkalte ACAM-modellen og kompenserer for egne CO2-utslipp gjennom kjøp av FN-sertifiserte klimakvoter tilsvarende et totalt utslipp på 852 tonn CO2.

Les mer

Kostnadsindeks for lastebiltransport, oktober 2007

Publisert 21.11.07 Les mer

Utekontroll - registrering av persondata

Publisert 21.11.07 Les mer

NLF inngår avtale med GRIP

Publisert 21.11.07

NLF inngikk tirsdag 20. november en avtale om samarbeid med miljøstiftelsen GRIP (Grønt I praksis). Formålet er å bidra til at medlemmene i NLF gis mulighet til å utvikle mer miljø- og kostnadseffektive produkter og løsninger. Det blir lagt opp til gjensidig utveksling av kunnskap, og NLF tar allerede nå GRIP med i planleggingen av konkrete tiltak i forbindelse med miljøkampanjen ”Klimaveien”

Les mer

Varsel om sperrebjelke i tunneler på E 18

Publisert 21.11.07

En sperrebjelke for å beskytte tunnelinstallasjoner monteres i tunnelåpningene på den nye delen av E 18 gjennom Vestfold. Denne bjelken er godt festet, og derfor bør ingen prøve nærkontakt med den. Det kan få katastrofale følger.

Les mer

England: Tyveri fra lastebiler

Publisert 20.11.07

Vi har fått melding om flere tilfeller av tyveri fra lastebiler langs A1 motorveien i North og East Nottinghamshire i England. De fleste tyveriene har skjedd fra kapellbiler. Tyver har slått til når sjåføren har sovet eller vært borte fra bilen. De har skåret opp kapellveggen og tatt gods – eller på annen måte kommet inn i godsrommet og stjålet godset.

Det antas å være en bande som er på ferde, så hvis det er mulig, bør lastebiler ikke parkere utenom sikrede rasteplasser.

Les mer

Kraftig protest mot takstsystem i Oslopakke 3

Publisert 14.11.07 Les mer

E134 Haukeli- og RøldalstunnelenNye opningstider frå 15. november

Publisert 12.11.07 Les mer