2008

Frankrike/Italia: Snø stopper trafikk

Publisert 04.01.08

Kraftig snøfall fører til trafikkproblemer, slik at all tungtrafikk for tiden stoppes når de skal kjøre fra Frankrike til Italia gjennom Vintimille/Ventimiglia. Kjøretøyene må stå til beskjed blir gitt om at veien igjen er farbar.

Les mer

Mont Blanc tunnel: Stenging

Publisert 04.01.08

På grunn av vedlikeholdsarbeid vil trafikken i tunnelen alternere I retning fra 7. januar 2008 kl. 21.20 til 8. januar kl. 06.00

Les mer

Ny viseadministrerende direktør i NLF

Publisert 03.01.08

Jan-Terje Mentzoni(48) begynte som viseadministrerende direktør i NLF 1. januar 2008. Han er samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo og har en MBA fra BI. Mentzoni har nylig avsluttet et opphold i Mosambik, hvor han blant annet satt i skolestyret for den skandinaviske skolen.
Sin yrkesmessige bakgrunn har Jan-Terje Mentzoni fra Samferdselsdepartementet, Finansdepartementet og Transportbrukernes Fellesorganisasjon. Vi i NLF kjenner ham også fra et kort vikaroppdrag i vårt forbund i 2005. Vi ønsker Jan-Terje velkommen!

Les mer

Olav Slaatsveen, ny administrerende direktør i NLF

Publisert 03.01.08

Olav Slaatsveen (54) overtok 2. januar i år som administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund etter Gunnar Apeland som gikk over i pensjonistenes rekker.

Slaatsveen ble i 1982 ansatt som jurist i forbundet, hvor han de senere årene har jobbet som viseadm. direktør. Gjennom en rekke år har han bygget opp den viktige juridiske bistanden overfor NLFs medlemsbedrifter, en ettertraktet service som i dag betjenes av fem fast ansatte jurister.

Slaatsveen er gift og har tre voksne barn og bor på Nesodden. I yngre år var han bl.a. en aktiv fotballspiller, som i flere år også var fotballtrener i fritiden.

Les mer

Transportøransvar for NLF medlemmer

Publisert 03.01.08

If har nå lansert en helt ny forsikring, som kalles transportøransvar.
Dette produktet er eksklusivt for NLF sine medlemmer. Det er utviklet for å få et mer helhetlig og forenklet ansvarsprodukt for transportbedrifter i NLF.
Transportøransvar er en totaldekning. Den anbefales for de fleste transportbedrifter og vil fange opp mange ansvarshendelser, som ikke dekkes av bilansvaret eller godsansvaret.

Les mer