UPs tungbilpatruljer
Tidligere har Utrykningspolitiets tungbilpatruljer gått under betegnelsen miljøpatruljer, men det er nå endret. Nå heter det kort og godt tungbilpatruljer. Utrykningspolitiet kommer også til å presentere sitt nye prosjekt C.A.S.H., som er et samarbeidsprosjekt med de baltiske landene, Estland, Latvia og Litauen. Det går ut på å lage en felles strategi for kontroll av tungbiltrafikken, slik at man får samme behandling i disse landene som i Norge.
UP håper også på å kunne presentere et eksemplar av sine nye patruljevogner på messen.
Men det aller viktigste er å ha kontakten med bransjen. Og UP ønsker alle velkommen til å stikke innom standen.

Statens vegvesen informerer
Statens vegvesen ønsker å benytte messen til å fortelle om deres rolle på veien, samt informere om yrkessjåførdirektivet, kjøre- og hviletidsbestemmelsene og fremtidig kontrollvirksomhet. De forteller at det er viktig å oppdage de trafikkfarlige, mens de som har alt i orden ikke skal behøve å bli stoppet. Derfor utvikles det ny teknologi på dette området som de kommer til å vise fram på messen. Viktig blir det også å svare på spørsmål om de nye førerkortbestemmelser, som trer i kraft 19. januar 2013, det som heter det tredje førerkortdirektivet.

Foredrag alle dager
- I tilegg vil Statens vegvesen ha separate forelesninger både torsdag, fredag og lørdag, og temaene blir blant annet sjåførutdanning, arbeidstidsbestemmelsene og om kontrollvirksomheten.

Transport 2011 8. - 10. september arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm. Dette er Norges største transportmesse.
Arrangører er Norges Lastebileier-Forbund, NHO Transport (tidligere TL) og Bilimportørenes Landsforening i samarbeid med Norges Varemesse. Årets messe vil blant annet fokusere på miljø – logistikk – rekruttering – kollektivtransport og RFID.