Transport 2011 er en fagmesse med fokus på bransjen. Når vi likevel åpner opp for alle lørdag 10. september er det fordi vi vet at interessen er stor, særlig blant barn, for alt som har med lastebiler og store kjøretøyer å gjøre. ”Når vi først har Forsvaret her med Leopard 2 tanksen sin, promotraileren til Biler 2 og hundrevis av andre kjøretøyer, har det vært naturlig å åpne opp for et bredt publikum”, sier prosjektsjef Trond Andersen i Norges Varemesse.
Lørdag på messen blir det aktiviteter for barn i alle aldre:
Vi har trailer fra Biler 2. Tegnekonkurranse med premier og filmvisning i traileren.
Delta i skattejakt.
Prøv utendørs Knøttecross.
Se flotte veteranbiler
Leoparden kommer
Forsvaret kommer med Leoparden sin
Forsvaret er også i høyeste grad tilstede på messen. På standen deres kan man oppleve start og brumming med Leopard 2 og se mange av Forsvarets kjøretøyer. I opplevelsesteltet kan man ta en prat med soldatene, smake på feltrasjon, se film og utstyr.
Trond Andersen er sikker på at barna kommer til å få en super dag på messen. ”Personlig var jeg ekstremt fasinert av store kjøretøy da jeg var liten og sånn sett er det en guttedrøm som går i oppfyllelse her på Transport 2011. Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om denne entusiasmen og gleder meg til å møte mange andre på familiedagen” avslutter Andersen.