På grunn av finanskrisen besluttet NLF og Norges Varemesse å utsette Transport 2010 i ett år. Bilimportørenes Landsforening var blant dem som anmodet oss om å legge prosjektet på is i et år, til transportbransjen hadde kommet seg gjennom krisen. Dette var det naturligvis ikke vanskelig å etterkomme.
Men nå er markedet i ferd med å ta seg opp og det er akkumulert et forholdsvis betydelig utskiftingsbehov. Derfor er tidspunktet, 8.–10. september, ideelt, for da har transportbransjen muligheten til å ta alt nytt utstyr i øyesyn før de nødvendige utskiftningene skal foretas.

Påbyggerne er med
15. desember 2010 halte prosjektsjef Trond Andersen i land en avtale med Påbyggergruppen i Norsk Industri. -Organisasjonen bekrefter at de stiller seg helhjertet bak Transport 2011, og vi føler oss derfor trygg på en god oppslutning fra påbyggerne, som nå strømmer til for å kjøpe standplass, sier Andersen.

En av samarbeidspartnerne i Transport 2011 er Transportbedriftenes Landsforening, og bussimportørene har også meldt sin interesse for messen.

Arrangørene ser frem til å samle hele transportbransjen igjen, fire år etter forrige massemønstring. – Vi føler oss nå sikre på at messen Transport 2011 blir en suksess, sier Trond Andersen.