NLFs nye administrerende direktør, Geir A. Mo er fra i dag av på plass på sitt nye kontor i St. Olavsgate. Mo vil bruke de første ukene på å orientere seg i NLFs saksfelt før han tar fatt på arbeidet for alvor.

– Først av alt er jeg glad for endelig å være på plass. Jeg gleder meg til å bli kjent med organisasjonen, medlemmene og de ansatte. Vi står sammen med næringen overfor store utfordringer i tiden fremover, både nasjonalt og internasjonalt. Den krevende situasjonen som oppsto etter den plutselige endringen i vektgrensene i Sverige viser oss dette med all mulig tydelighet. Her har NLF, sammen med sine internasjonale samarbeidspartnere, gjort en god jobb for å sette press på den svenske regjeringen. Dette arbeidet skal fortsette, og jeg forutsetter at den norske regjeringen bidrar til ytterligere å øke presset på svenskene i denne saken, sier Geir A. Mo.
– NLF har en svært viktig rolle å spille i norsk samfunnsdebatt, som lastebilnæringens fremste organ. Denne rollen skal tydeliggjøres i årene fremover og NLF skal bli enda mere synlig og relevant for bransjen. Jeg gleder meg til å ta fatt på min del av arbeidet for å få dette til, avslutter Mo.

I mai i år ble det klart at stillingen som administrerende direktør ville gå til Geir A. Mo. Han kommer fra stillingen som stabssjef i Fremskrittspartiet og rådgiver for partiets stortingsgruppe. Han har i 20 år vært med på å bygge og videreutvikle Fremskrittspartiet til et moderne og synlig parti.
– Vi er sikre på at Geir A. Mo er rett mann til å styre NLF i en periode med store krav til effektiv myndighetskontakt og organisatorisk fornyelse, uttalte forbundsleder Per Madsen i forbindelse med ansettelsen.

Konstituert administrende direktør Jan-Terje Mentzoni går tilbake til stillingen som viseadministrende direktør i NLF.