– Norges Lastebileier-Forbund og If er blitt enige om å videreføre sitt langvarige samarbeide, og en ny hovedavtale er nå fremforhandlet og underskrevet av partene. Den nye avtalen løper fram til 31.12.2017. Avtalen ble etablert så langt tilbake som i 1974, og har løpt kontinuerlig i hele perioden, forteller Ottar Sefland, leder for Allianser Bedrift.

– Begge parter har hatt stor glede og nytte av samarbeidet. Samarbeidsklimaet er meget godt på alle nivåer og vi har store forventninger til å kunne videreutvikle avtalen på en god måte, sier forbundsleder Per Madsen i NLF og Ivar Martinsen, leder for Bedrift i If.

– Leveransene i avtalen omfatter nå de meste av forsikringsprodukter til NLFs medlemmer, og våre dedikerte NLF spesialister i salg og oppgjør kan nå feste sikkerhetsbeltene for en ny periode, sier salgssjef Olav Viken, ansvarlig for avtalen med NLF.

– Gjennom det lange samarbeidet har vi i tillegg til å utvikle gode forsikringsløsninger for våre medlemmer, bygget opp et tett samarbeid med fokus på skadeforebyggende arbeid, og omdømmearbeid gjennom trafikksikkerhetsprosjektetPå riktig side, sier administrerende direktør i NLF, Jan-Terje Mentzoni.

Forleden ble avtalen supplert med samarbeidsavtale for innkjøp av pensjonsforsikringer. Den er åpen for alle medlemsbedrifter i NLF. Se tidligere nyhetssak om pensjon her.