– Vi har laget et overordnet mål for prosjektet, basert på et av delmålene i handlingsplanen fra Landsmøtet 2012, sier nyansatt prosjektleder Jens Olaf Rud. Målet lyder som følger:
"Alle skal kjøre på riktig side av fartsgrensen, slik at trafikksikkerheten øker, sjåførene får en bedre hverdag og bransjen får et bedre omdømme."

På riktig side er et prosjekt som startet i NLF i 2010. Da gjaldt det kjøring på riksvei 3, men nå er det utvidet til å gjelde hele landet. Prosjektet er et samarbeid mellom NLF og forsikringsselskapet If, og går kort og godt ut på å invitere NLF-bedrifter til å inngå en avtale om alltid å ligge på riktig side av fartsgrensen.

Onsdag hadde prosjektgruppa sitt første møte, der de i tillegg til å formulere prosjektets mål, la planer for hvordan det skal jobbes framover.
– Fram til neste gruppemøte, som er 13. november, skal vi blant annet jobbe med en informasjonsbrosjyre og en infopakke som etterhvert skal deles ut til bedriftersom er med i På riktig side, sier Jens Olaf Rud.

Når alle planer er lagt og nødvendig informasjon er samlet, vil prosjektgruppa begynne å kontakte aktuelle NLF-bedrifter og invitere dem til å delta.