Under ledelse av Johan Lindström har Sveriges Åkeriföretag (SÅ) gått fra å være 13 ulike organisasjoner, til å bli en samlet organisasjon.
– Jeg har vært med på å skape noe nytt, en enhetlig organisasjon som jeg er stolt over. Men nå står vi overfor en annen situasjon enn i 2008. Organisasasjonsomleggingen med sin kompleksitet har vært en utrolig lærerik prosess for meg. Nå venter nye, spennende utfordringer, men jeg er ikke personen til å lede den nye prosessen, skriver SÅs administrerende direktør, Johan Lindström i sin avskjeds-epost i dag.

SÅ er NLFs søsterorganisasjon i Sverige. Geir A. Mo har blitt kjent med Lindström gjennom styret i Nordic Logistics Association (NLA).
– Johan er en kunnskapsrik, dyktig og hyggelig fyr, som jeg har lært å kjenne gjennom våre organisasjoners nordiske samarbeid. Det er veldig synd at han slutter, men jeg ønsker ham riktig lykke til med nye utfordringrer fremover, sier Mo.

Lindström har sin siste dag i SÅ allerede 19. mai. Styreleder i SÅ, Mikael Nilsson, går inn som konstituert administrerende direktør.