Vogntog sto fast
melder NRK Troms og Finnmark om et latvisk vogntog som sperret veien og som ble tatt i forvaring av politiet da sjåføren ikke kunne betale for bergingen.

Her må vegvesenets folk rydde opp i vogntogkaoset
skrev avisa Nordlys om Statens vegvesens kontroll på E6 og E8 Nordkjosbotn, Skibotn opp mot grensa til Finland. Der var det to utenlandske vogntog som ikke kom seg opp bakken, på grunn av istykkerkjørte kjettinger.

Lange køer etter traileruhell
skriver Bergens Tidene etter at en utenlands semitrailer fikk trøbbel og ble stående å sperre trafikk rett utenfor Bergen sentrum.

Utlending med problemer
melder avisa Nye Troms om en utenlandsk trailer som ikke kom seg opp en bakke på Rustahøgda og skapte såpass store problemer at militørpolitiet og politiet kom til stedet og foretok trafikkdirigering.

Utenlandsk vogntog sperret veien
skriver Namdalsavisa, Et utenlandsk vogntog sto fast i bakken ved Finnehøgda og sperret et av kjørefeltene.

Polsk vogntog sto fast
melder Kragerø Blad Vestmar etter at politi og bergingsbil måtte rykke ut til Henneseidbakkene ved fv 356 i Drangedal og rydde opp der et polskregistrert vogntog sto fast og sperret veien delvis.

Lastebil har trøbbel på E6
skriver Troms Folkeblad om en utenlandsk lastebil som sperret det sørgående feltet på E6 ved Fossbakken.

Trailer fast i Junkerdal
skriver Avisa Nordland om en utenlandsk trailer som sperret rv. 77 ved Junkerdalsura. Personbiler klarte såvidt å snike seg forbi.

Mer trailertrøbbel
melder Opdalingen etter at politiet på Berkåk stoppet en polskregistrert trailer som lenge hadde ligget i 20-30 km/t . Sjåføren ble bedt om å legge på kjettinger før han fikk kjøre videre.