Et unikt alarmsystem trenger et unikt navn. Har du det?

NLF har lansert et unikt alarmsystem som skal fungere som en helhetlig sikkerhetsløsning for lastebileiere og sjåfører i det daglige. Via sensorer varsler alarmen om noen nærmer seg dieseltanken på en lastebil. Sjåfør og sentral varsles automatisk ved for eksempel forsøk på bedøvende angrep inne i lastebilen. I tillegg er det utviklet flere forskjellige sikkerhetsapper tilknyttet alarmsystemet.

Dette alarmsystemet krever imidlertid et beskrivende, fengende og flott navn, og derfor ber vi om din hjelp! Hva skal NLFs nye alarmsystem hete? Det settes ikke noen krav til lengde, innhold eller annet vedrørende navn eller undertekst. Vi er på utkikk etter et navn, sammen med et slagord/ en undertekst/ en punchline. Med det mener vi for eksempel:
Freia Melkesjokolade – et lite stykke Norge
Scania – the king of the road

Mer om selve alarmsystemet finner du i dette dokumentet. Denne informasjon gir deg riktig bakgrunn – kanskje inspirasjonen til det riktige navnet ligger nettoppp her?
Vi er på utkikk etter et skikkelig bra merkevarenavn. Og den vi får det fra, blir skikkelig belønnet. Førstepremien er en USA-tur! NLF skal arrangere en tur for medlemmer og andre interesserte til USA på vårparten. Den som kommer opp med det riktige navnet for NLFs unike alarmsystem får NLFs pakketur (reise og opphold, eksl. egenutgifter) betalt. Bidrag nr.2 får full alarmpakke til én bil, inkl. ett års abonnement.

Forslag sendes til post@lastebil.no innen 19. desember. Skriv Navnekonkurranse i emnefeltet. Oppgi navn, adresse og telefonnummer.

Kom igjen, la kreativiteten råde!