Ikke alle har hatt fri i pinsehelga og blant de som har jobbet, finnes dessverre kriminelle. Den nedslående lesingen som har nådd avisene etter langhelgen, blir dessverre mer og mer vanlig:

Romerikes Blad skriver om en lastebileier fra Bjørkelangen, som ble vekket i natt av at noen startet lastebilen hans utenfor huset han bor i. Mannen la seg etter den stjålne lastebilen, mens han ringte politiet. Innen politiet nådde frem hadde imidlertid gjerningsmennene stoppet lastebilen og stukket fra åstedet.

En trekkvogn med henger er stjålet på Figgjo, meldte nettavisa GBnett den 19. mai.

Natt til 17. mai pågrep politiet en mann fra Romania i en busslomme langs E134. Mannen er satt i forbindelse med tyveri av diesel fra en tank ved et sandtak i Bø, skriver avisa Varden.

Oppland Arbeiderblad melder om at blant annet tre lastebiler ble tappet for diesel og at ekstralyset på en av dem ble fjernet, fra en verkstedhall tilhørende et lokalt firma i Hov i løpet av helgen.

Gudbrandsdølen Dagningen skriver om to dieseltyverier: En lastebil som sto parkert på Lalm ble frastjålet 50 liter diesel den 19. mai, og en gravemaskin og en ekstra tank ble tappet på Lillehammer for få dager siden.

I tillegg skriver avisa Hallingdølen om et tyveri av hele 1000 liter diesel tappet fra lastebiler som var parkert på Torpomoen om morgenen 16. mai. I den ene bilen lå sjåføren og sov.