NLF-medlemmer fra Lier i Buskerud kommer garantert til å vekke oppsikt. Med alle de røde bilene vil det være nærmere to kilometer fra første til siste doning i «opptoget».

Profilert på bilene
Det er Morten Utengen, Tor Arne Utengen og Morten Sundsmoen som står i spissen for transportselskapet. De har sørget for å profilere alle kjøretøyene med merker som forteller at de har vært «Over 90 år på veien». Alle er invitert til å bli med på festen. 

Etter at karavanen er ferdig blir det grilling og muligheter for å ta Utengens biler i nærmere øyesyn. Arrangementet er åpent for alle.

70 ansatte – 39 biler
Helt først i karavanen er en skikkelig god årgang. En lastebil fra 1924, som var den Morten Utengens bestefar Thorbjørn startet bedriften med. Da sønnene Finn og Tor tok over bedriften i 1969, og dannet firmaet Utengen Transport AS, var det fem ansatte i bedriften. Nå er de 70, og har 39 biler.

I juni 2001 var Utengen Transport, ifølge Lierposten, den fjerde bedriften i Norge som ble miljøfyrtårn. Utengen har alltid vært på jakt etter den optimale sjåføren, den personen som har omtanke for miljøet, både på arbeidsplassen, i trafikken og i samfunnet forøvrig.

SE BOKA UTENGEN GA UT DA DE FEIRET 80-ÅRS JUBILEUM

Dette er jubileumsruten:
Start ved Utengens lokaler i Lier, Vestre Kjennervei 2 på Lierskogen (ved Liertoppen kjøpesenter) søndag klokken 11. Derfra kjører de ut på motorveien mot Slependen før de snur ved Ikea, kjører til Lierskogen og til Lier sentrum. De fortsetter så mot Drammen. Fra 13.00 har Utengen lånt Liertoppen kjøpesenters parkeringsplass til utstilling av bilene. Det blir også demonstrasjoner av: Krokbiler, walking-floor, tankbil, og sidetipp-bil - for å gi folk flest en forståelse av hva vi holder på med. Alle er velkomne. 

.