Statoil serverer boller og kaffe til alle, men også lunch gjennom store deler av dagen mot fremvisning av NLF-medlemskort eller Truck Deal nøkkelring. I tillegg er det tilbud på kuponger for selvvask av personbiler til sjåfører som kommer innom:  Vask for 500,- betal 299,-. NLF og Statoil vil være tilstede med stand hele dagen for å treffe og snakke med eksisterende medlemmer og ikke minst verve nye.

Statoil Haukås i Åsane

Den nye statoilstasjon med truckanlegg i Åsane i Bergen har parkering for 25 vogntog. Statoil Haukås tilbyr blant annet eget truckanlegg med AdBlue, drivstoff til privatbiler, bilvaskehall, tre selvvaskplasser, ti sitteplasser inne, selvsmurte bagetter, ferske bakervarer og statoilstasjonenes nye kaffekonsept.

Videreføring av Statoilkonseptet

- Denne stasjonen er en oppgradert versjon av vårt nyeste stasjonskonsept, den første stasjonen i denne kategorien var supermoderne Statoil E18 Sekkelsten i Askim, som ble anmeldt til terningkast seks i alle kategorier, sa Thomas Støkken, administrerende direktør i Statoil Fuel & Retail Norge ved åpningen av stasjonen. 

På Statoil Haukås vil 13 mennesker ha sin arbeidsplass, daglig leder er Sverre Borgen fra Nesttun. Døgntrafikken forbi stasjonen er 20.000 biler og ventet årsomsetning er i størrelsesorden 80 millioner kroner.

Begivenhet

Åpning av nye bensinstasjoner er en sjeldenhet i Norge, antall bensinstasjoner er synkende i hele landet. Trolig er Statoil Haukås den eneste nye fullservicestasjonen (bensinstasjon med butikk) som blir ferdigstilt i Norge i 2014.

- Med så mange mennesker som bor og arbeider i dette området, og med alle byggeplanene i området samt åpningen av Eikåstunnelen etter sommeren, tror vi Statoil Haukås vil etablere seg som en stor og viktig stasjon i regionen, spår Thomas Støkken.