Det har lenge vært kjent at arbeidsmengden ved kontoret har vært stor. I tillegg til oppgavene i Trøndelag, så har det blitt mye arbeid for den nasjonale faggruppen for bilberging og spesialtransport. Styret har jobbet lenge for å få på plass en ekstra ressurs ved kontoret, og det er nå ivaretatt gjennom ansettelsen av Torbjørn i en foreløpig 50 % stillingsstørrelse.

Torbjørn kommer fra If hvor han har jobbet tett opp mot vår næring i mange år. Torbjørns engasjement og innsikt i vår hverdag er nok godt kjent, ikke bare i Trøndelag, men i hele landet. Mange vil nok kjenne ham fra prosjektet «På riktig side».

Det er også mange bedrifter som har fått støtte og oppfølging av Torbjørn, spesielt innenfor beredskapsplanlegging. Dette blir også ett av områdene vi vil fokusere på fremover. I tillegg vil Torbjørn få oppgaver knyttet til rekruttering og utdanning av yrkessjåfører.

Han er en god 52-modell som glatt passerer "EU-kontrollen" uten mangellapp, han er gift med Hege og har to gutter på 21 og 30 år. I tillegg sørger den 12 år gamle Dachshunden Mia for å holde både ham og resten av familien i aktivitet.

Av fritidsaktiviteter forteller han at familien prioriterer hjem og hytte høyest. Deretter kommer interessen for både store og små biler.