I halvannet år har prosjektleder Jens Olaf Rud jobbet iherdig med å få med bedrifter med i prosjektet På riktig side. Han har fartet land og strand rundt og fortalt og forklart om fordelene ved å være med i et prosjekt som på en veldig positiv måte fremmer trafikksikkerhet og omdømme. Nå begynner det å gi resultater.

I løpet av første kvartal 2014 er nå 110 bedrifter og over 1410 kjøretøyer tilknyttet På riktig side! Naturlig nok er det et stort løft for prosjektet, og forbundet er godt fornøyd med disse resultatene, for dette er ikke et konsept som umiddelbart selger seg selv. Her trengs det en aktiv holdning, positiv kunnskapsdeling og deltagelse på mange nivåer.

– Det er klart at vi er tilfredse med slike resultater, sier en opprømt prosjektleder Jens Olaf Rud. Fra dag én har På riktig side dratt mye oppmerksomhet, og det har vært en jevn økning hele veien i bedrifter som ønsker å delta. Det skyldes mye aktivt innsalg fra prosjektleder gjennom møtedeltagelse, utsendelser og rapportering av faktiske resultater.

– Det er klart at fyrtårnbedriftene også har mye å si da de får positiv oppmerksomhet både lokalt, regionalt og gjennom NLFs mange kanaler. Deres arbeid legges merke til og er et godt innsalgsverktøy nettopp fordi På riktig side gir gode resultater. Vi er veldig godt fornøyd med at På riktig side får den oppmerksomheten den fortjener. Vi håper mange flere bedrifter fremover ser verdien i dette verktøyet og melder seg på prosjektet, avslutter Jens Olaf Rud.

Les mer om prosjektet På riktig side her.

Prosjektleder for På riktig side, Jens Olaf Rud. Foto: NLF Prosjektleder for På riktig side, Jens Olaf Rud. Foto: NLF