Nyland køyrer til vanleg kraftfôr frå Norgesfôr Ottadalen Mølle i Lom til kundar på Vestlandet. I kveld har han programleiar Vibecke Wold Haagensen frå NRKs Norge Rundt med som passasjer.

LASTING: Frå opplastinga av kraftfôr før avreise frå Lom. Foto: Tor Arne Sandviken LASTING: Frå opplastinga av kraftfôr før avreise frå Lom. Foto: Tor Arne Sandviken

Studio i lastebilen
Bilen blir lasta opp i Lom og set så kursen over Strynefjell og til Hornindalsvatnet for å levere kraftfòr til fjellgardar på Vestlandet. Programleiaren brukar Volvoen til Nyland til å introdusere innslaga, men og for å koma litt under huda på norske tungbil-sjåførar.

God ambassadør
Ifølgje nettsida til Ottadalen Mølle er Geir Elling Nyland er litt over middels interessert i arbeidsplassen sin. Gjennom TV-bileta i kveld kjem nok dette tydeleg fram.
Det meste er spesielt på bilen hans, og litt om dette og korleis det er å køyre ut kraftfôr til kundane på Vestlandet ser du altså på Norge Rundt i kveld.

Thor Tenden Transport er sjølvsagd medlem i NLF.

Norge Rundt starter rett etter Dagsrevyen i kveld, klokka 19:30.

TEAMET: John Arnt Nøstdal (f.v.), Trond Baugstø,, Vibecke Wold Haagensen , alle frå NRK og Geir Elling Nyland. Foto: Øivind Løken

STUDIO TRUCK: Vibecke Wold Haagensen brukar lastebilen som studio. Foto: Tor Arne Sandviken