Norges Lastebileier-Forbund er sentralt plassert når vi også i år deltar med egen stand under Arendalsuka. På plass er både regionale og nasjonale representanter.

I støpeskjeen

Selv om medieprofilen Hans Geelmuyden forteller til NRK nyheter at Arendalsuka er en lekegrind for politikk og politikere, "som knapt har vokst ut av kortbuksen", mener NLF at det er betydningsfullt å befinne seg midt i det som er et politisk sentrum i Norge i august. Særlig viktig er det å være tilstede i forbindelse med valgår. Hele det politiske Norge er på plass og NLF benytter anledningen til å føre samtaler med representanter for storting og departementer.

Torsdag har administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund, Geir A. Mo, og forbundsleder i NLF, Per Madsen, samtaler med arbeid og sosialminister Roberth Eriksson, hvor blant annet allmenngjøringen vil bli et tema.

Besøk oss på stand 89

Det er fjerde gang Arendalsuka arrangeres. NLF mener at det er nyttig å være synlig tilstede, og minner om gratis adgang for alle.

Mandag 17. august klokken 17.45 er det medlemskveld, med blant annet samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund, Geir A. Mo, og forbundsleder Per Madsen til stede.

Temaet er selvsagt: Hva skjer med det nye norske veiselskapet?   

Arendalsuka program: