- Å lage en utstilling av lastebiler og utstyr, det kan alle gjøre. Men å lage en messe som gjenspeiler bransjen slik den fremstår i dag, det er en kjempeoppgave. Det er det vi har satt oss som mål med Transport 2016, sier administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo. Han sparket i gang nedtellingen foran spente utstillere og medarrangører på Norges varemesse på Lillestrøm i går.

Må være forberedt på fremtiden

Med denne målsettingen i ryggsekken skal messen ha fokus ikke bare på kjøretøy og systemløsninger, men også på de mange utfordringene som bransjen står ovenfor de kommende årene. Transportbehovet øker og antallet lastebiler som ruller på norske veger stiger for hver dag som går.

Geir A. Mo er overbevist om at Transport 2016 blir årets viktigste høydepunkt for transportbransjen. Foto: Stein Inge Stølen Geir A. Mo er overbevist om at Transport 2016 blir årets viktigste høydepunkt for transportbransjen. Foto: Stein Inge Stølen

Transport 2016 avholdes 9.-11. juni på Norges varemesse på Lillestrøm.

I løpet av de neste ti årene vil vi se en utvikling som næringen aldri har sett maken til. Ny teknologi og innovasjon vil bli avgjørende for å klare å møte fremtidens utslippskrav. Samtidig må også regelverk og tilsyn gjennomgå en omstillingsprosess hvis en skal ha rettferdige konkurransevilkår og trygge arbeidsforhold i årene som kommer.

En spennende verktøykasse

På Transport 2016 vil du få et unikt innblikk i alle disse problemstillingene. Besøkende vil få se hvordan lastebilprodusenter, utstyrsleverandører, utviklere av spesialløsninger og styresystemer, og ikke minst etater og myndigheter kan gi næringen de nødvendige verktøyene for å sikre konkurranseevnen og drive bedriftene på en hensynsfull og bærekraftig måte.

Hent din gratisbillett nå!