Det kan være vanskelig å holde oversikten over de forskjellige politiske partienes standpunkter i samferdsels- og transportrelaterte temaer. Samtidig er dette politikk som påvirker alle sammen på en eller annen måte, enten gjennom vegutbygging og bompengefinansiering, for ikke å snakke om arbeidsforhold og trafikksikkerhet.

NLFs velgerguide hjelper deg å sondere det politiske terrenget. Klikk på lenken under for å komme til siden. Illustrasjon: Rita Caspersen NLFs velgerguide hjelper deg å sondere det politiske terrenget. Klikk på lenken under for å komme til siden. Illustrasjon: Rita Caspersen

Transportnæringens velgerguide

Norges Lastebileier-Forbund (NLF) har lagt store ressurser i å samle de forskjellige partienes samferdselsrelaterte synspunkter i en oversiktlig og tydelig digital velgerguide. Denne gjør det lettere å identifisere likheter og motsetninger som finnes på tvers av partiene.

Velgerguiden finner du her

Hvis du er opptatt av hvordan de forskjellige partiene vil ivareta lokale vegprosjekter og transportrelaterte utfordringer, kan det lønne seg å se en av de mange debattene NLF har avholdt fra Arendal i sør til Alta i nord denne sommeren. Her får du vite hva for eksempel Arbeiderpartiet har tenkt å gjøre med Strynefjellsvegen, eller hva Fremskrittspartiet tenker om rekruttering til transportnæringen i nord.

Klikk her for å se alle direktesendte debatter i opptak

Hvis du fortsatt er i tvil, kan du også delta på NLFs møter og debatter under transportturneen denne uken.

NLF-traileren ruller videre gjennom hele Norge helt frem til valget. Foto: Stein Inge Stølen NLF-traileren ruller videre gjennom hele Norge helt frem til valget. Foto: Stein Inge Stølen

Her finner du en komplett liste over turnestopp og arrangementer.