- Vår årlige tariff- og arbeidsgiverkonferanse har alltid vært populær, men de siste årene har vi vært nødt til å utvide arrangementet for å få plass til alle. Dette er noe vi ser transportbedriftene setter stor pris på og får et høyt utbytte av, forteller seniorrådgiver i NLF Olav G. Hermansen.

Alle arbeidsgivere har en "verktøykasse" som de benytter for å gjøre arbeidsplassen bedre. Denne kan NLF hjelpe til å utvide betraktelig.

Rekruttering, ansettelse, styringsverktøy, opplæring og lojalitet er elementer som må tas seriøst og kontinuerlig vedlikeholdes. På NLFs tariff- og arbeidsgiverkonferanse får du et aktuelt og fremtidsrettet innhold servert av erfarne og dyktige foredragsholdere.

Fjorårets konferanse var fullbooket. Det er lurt å være tidlig ute! Foto: Stein Inge Stølen Fjorårets konferanse var fullbooket. Det er lurt å være tidlig ute! Foto: Stein Inge Stølen

Underholdning og erfaringsutveksling

Et innslag du vil både kunne le og lære mye av er Solfrid Flatebys «Den beste utgaven av meg selv». Ellers får du høyaktuell informasjon om status i norsk økonomi før vårens mellomoppgjør, samt full oppdatering fra tariffverdenen og NLF. Sist men ikke minst gir konferansen en ypperlig mulighet for å utveksle erfaringer med bransjekollegaer.

Konferansen finner sted på på Radisson Blu Airport hotel, rett ved Oslo Lufthavn Gardermoen, 22. og 23. mars.

For mer informasjon og påmelding, klikk her