- De fleste lastebileiere har en svært hektisk hverdag. Derfor er det ikke uvanlig at en kommer i bakkant når det kommer til arbeidsgiverspørsmål, forteller seniorrådgiver i NLF Olav G. Hermansen.

- Det er svært uheldig. For skulle det først oppstå problemer, baller det fort på seg.

Seniorrådgiver i NLF, Olav G. Hermansen, gleder seg stort til årets tariff- og arbeidsgiverkonferanse. Foto: Stein Inge Stølen Seniorrådgiver i NLF, Olav G. Hermansen, gleder seg stort til årets tariff- og arbeidsgiverkonferanse. Foto: Stein Inge Stølen

Ikke påmeldt? Klikk her

Hermansen er ansvarlig for arbeidsgiversiden i Norges Lastebileier-Forbund. Han er svært opptatt av å tilby bedrifter bedre verktøy for å løse ansettelsesrelaterte utfordringer. I tillegg til selve arbeidsgiverspørsmålet er temaer som rekruttering, styringsverktøy, opplæring og lojalitet elementer som må tas seriøst og kontinuerlig vedlikeholdes.

- På NLFs tariff- og arbeidsgiverkonferanse får du et aktuelt og fremtidsrettet innhold servert av erfarne og dyktige foredragsholdere. Dette har blitt et årlig høydepunkt som stadig flere bedriftsledere prioriterer, forteller han.

Årets konferanse er en smekkfull pakke av viktig faglig innhold, toppet av underholdning i form av Solfrid Flatebys «Den beste utgaven av meg selv». Ellers får du høyaktuell informasjon om status i norsk økonomi før vårens mellomoppgjør, samt full oppdatering fra tariffverdenen og NLF. Sist men ikke minst gir konferansen en ypperlig mulighet for å utveksle erfaringer med bransjekollegaer.

For mer informasjon og påmelding, klikk her