– Transport & Logistikk 2019 i september er en viktig arena for hele næringen. I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. For oss er dette viktige områder å motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Over 100 foredragsholdere

– Responsen vi har fått er fantastisk, foredragsholdere står i kø for å holde innlegg. Sammenslåing høster allerede resultat, sier prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Over 100 foredragsholdere fordelt på 29 ulike tema er i disse dager i ferd med å komme på plass.

– Innovasjon i transportnæringen, digitalisering, terrortrusler, kabotasje og samferdselspolitikk står i høysete. Jeg gleder meg til å offentliggjøre hele programmet 18 mai. I år vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, mener Frøise.

Vil skape magi for næringen

— Dette skal bli et samlingssted, ikke bare for alle med interesse for transport og logistikk, men for alle som har sans for teknologi, innovasjon og nytenkning. Jeg tror Transport & Logistikk 2019 vil sette en helt ny standard, sier administrerende direktør i Norges Lastebileier- forbund Geir A Mo.

Trond Andersen, prosjektleder og kundedirektør hos Norges Varemesse er enig: 

— Når store aktører går sammen skapes magi. Dette blir en viktig møteplass for hele transport- og logistikknæringen. Vi gjør alt for at dette skal bli tidenes beste og største møteplass for en samlet bransje.

Les også: Allerede trangt om plassen på Transport & Logistikk 2019