Frode Eggan har lang erfaring fra transport- og logistikkbransjen, og har det siste året sittet i styret i selskapet.

– Vi har lært Frode å kjenne som en meget dedikert og dyktig leder som vi tror vil tilføre selskapet viktig kompetanse, sier styreleder Arve Løberg.

Styret har samtidig ansatt Lisbeth Myrvold Bjerve (49) som assisterende daglig leder i selskapet. Lisbeth er i dag HR-leder i selskapet og skal fortsette i denne stillingen og blir i tillegg nestkommanderende. Hun er tredje generasjon i familieeide Børstad Transport.

Frode Eggan og Lisbeth Myrvold Bjerve blir henholdsvis ny daglig leder og assisterende daglig leder i Børstad Transport. Foto: Børstad Transport Frode Eggan og Lisbeth Myrvold Bjerve blir henholdsvis ny daglig leder og assisterende daglig leder i Børstad Transport. Foto: Børstad Transport

Godt kjent med bedriften

Frode Eggan kjenner Børstad Transport fra mange år tilbake, ikke minst fra sin tid i daværende Statoil, da BT var en viktig transportør for Statoil. Frode jobbet 17 år i Statoil som transportsjef og har nå jobbet 10 år i TINE. Han kjenner også familieeide transportselskap godt også fra styresiden, blant annet som styreleder i Nils Heggem Transport AS.

– Skulle jeg slutte i TINE var dette en jobb som jeg kunne tenke meg. Jeg har alltid sett på Børstad Transport en som en solid bedrift med mange dyktige og dedikerte medarbeidere i hele organisasjonen. Jeg ser fram til å være med på å videreutvikle selskapet sammen med mange medarbeidere som jeg kjenner fra før og mange som jeg etter hvert vil lære meg å kjenne, sier Eggan.

Styreleder Arve Løberg uttrykker stor takk til avtroppende daglig leder Per Arne Aasen som siden mai 2018 har gjort en kjempeinnsats for Børstads Transport. Han blir om noen måneder pensjonist.

– Per Arne har levert gode økonomiske resultater og kan med god samvittighet overlate et veldrevet selskap til sin etterfølger. Vi takker Per Arne for fin innsats, sier styrelederen.

Om Børstad Transport:

Virksomheten har base i Stjørdal og består av 120 medarbeidere.

Børstad Transport driver blant annet transport av fôr til norske bønder gjennom en langsiktig avtale med Felleskjøpet, transport av petroleumsprodukter for ST-1 og innhenter avfall for en rekke store og små virksomheter i hele Trøndelag.

Selskapet har for lengst passert 75 år og er familieeid av Kari og Sverre Myrvold, og døtrene Karianne Myrvold og Lisbeth Myrvold Bjerve.

Les også: YSK-forlengelse også for utløpsdato i september