Hauer AS

På rett sted, til rett tid

HAUER er et transportfirma med avdelinger i Ålesund, Åndalsnes og Molde. Vi kjører faste ruter for store og små kunder, distribusjon, langtransport og kranbil. I tillegg utfører vi enkelt oppdrag som ekspresser med tilgjengelige varebiler og lastebiler for hasteoppdrag til gode priser. HAUER garanterer at gods vil bli hentet og levert innenfor ønskede tidsrammer! Ta gjerne kontakt!

HAUER startet opp i 1996 som Erics Budservice. I 2016 overtok firmaet Lars Kroken AS sin langtransportavdeling på Åndalsnes og skiftet samtidig navn til HAUER AS. I 2019 slo HAUER seg sammen med FAFE Trans i Molde til et storselskap, og har nå tilsammen 130 biler og rundt 180 ansatte.

Vår kapasitet og fleksibilitet er nå styrket ytterligere, til glede for både ansatte og kunder. Vi står nå enda bedre rustet til å levere i henhold til ønsker og krav.

I 2019 ble vi Fair Transport sertifisert bedrift! Dette innebærer at vi fyller krav til trygg transport, lovlydighet, seriøsitet og ærlighet. Det stilles store krav knyttet til det å bli sertifisert og målet med ordningen er at transportkjøpere lett skal få oversikt over seriøse aktører.

Alvikvegen 201b, 6019 Ålesund
www.hauer.as
post@hauer.as
Jobbsøknader sendes til: jobb@hauer.as
Ring oss på 90363500 !!