– På vegne av alle medlemsbedriftene i Norges Lastebileier-Forbund, har jeg lyst til å takke alle dere sjåfører, og ikke minst alle dere som har hjulpet sjåførene i våre bedrifter til å få gjort jobben sin i de vanskelige månedene vi har lagt bak oss, sier administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo. 

Koronakrisen har gitt oss utfordringer på løpende bånd. Sjåførene og resten av transportnæringen har virkelig stått på for å få gjort jobben, og det har ikke gått ubemerket hen.

– Dere fortjener alle sammen en stor takk, sier Mo.

Nyt sommeren!

Mens juli er en rolig måned for de fleste, fortsetter sjåførene gjennom sommeren for å sikre at vi andre har det vi trenger for å nyte sommerferien. Og til dere som sørger for det, er budskapet klart fra direktøren.

– Vi vet at dere (sjåfører) fortsetter å gjøre jobben med å transportere alt vi trenger for å ha en god sommer. Det håper jeg dere også får, dere som har hverdagen på vegen, at dere på et eller annet tidspunkt får en god sommerferie. Takk for innsatsen, og nyt sommeren!

Sommerfoto

Har du bilder fra sommeren på vegen? Send dem gjerne til oss, så publiserer vi et knippe hver lørdag. Våre favoritter vil få en liten premie i posten! Send bilder her:

Les også:  – Uten lastebilen stopper Norge, uten lærlingen stopper lastebilen!