Finn din transportør i Region 1 Østfold / Oslo og Akershus

 

Lan i løvens hule!

access_time 02.01.17

Byråd for miljø i Oslo, Lan Marie N Berg, takket ja til invitasjonen om å besøke NLF Oslo & Akershus. Hun spaserte inn i løvens hule med et smil.

Mange transportører klager over byrådet i Oslo, og spesielt over miljøbyråden fra MDG, Lan Marie Berg. Det gjør også vi, men samtidig har hun og hennes medarbeidere vist seg å være åpne og lydhøre i forhold til det vi har å si. Etter mange møter på hennes kontor, inviterte vi henne til lunsj i NLFs hovedkontor.

Turen var miljøvennlig nok, en snau kilometers gange fra rådhuset til St.Olavsgate. Fylkesleder Harry Nilsen, nestleder Nikolai Jakhelln og regionsjef J.Kristian Bjerke, hadde dekket bordet i et av møterommene og ventet spent på det grønne besøket.

- Det var interessant som vanlig, sa Jakhelln etter møtet. Jeg opplever at hun lytter og samtidig forklarer hvorfor hun mener det hun gjør. Jeg er jo ikke enig, men vi får likevel gjennomslag for flere av våre synspunkter.

- Det er viktig at folk får puste i Oslo sentrum, men det er også viktig å få politikere til å forstå at det ikke er moderne lastebiler som er problemet, sier Harry Nilsen. Jeg føler at Lan Berg forstår dette og ønsker å finne løsninger vi kan leve med. Vi får se, sier Nilsen til slutt