2005

Skade på henger/container dekkes av godsansvarsforsikring

Publisert 15.12.05 Les mer

Julegrana fra Oslo på plass i London

Publisert 14.12.05

I slutten av november ble den tradisjonelle gaven fra Oslo til London – julegranen – lastet på stor bil og kjørt til kai i Brevik for skiping til London. Vel framme ble den kjørt til sin faste plass på Trafalgar Square.

Les mer

Som vanlig: Utenlandske biler ikke klare for norsk vinter

Publisert 14.12.05

196 vogntog på vei inn til Norge fikk kjøreforbud fordi de ikke var godt nok skodd til å kjøre på norske vinterveier. Det var Statens vegvesen gjennomført en storkontroll på Svinesund og Ørje nylig fra tirsdag ettermiddag 10/11 til torsdag morgen, og i løpet av halvannet døgn fikk 196 vogntog kjøreforbud av de 40 kontrollørene som deltok i storaksjonen.

Les mer

Europamesterskap for transportlærlinger neste år

Publisert 14.12.05

20. mai neste år starter Europamesterskapet for lærlinger engasjert i transportteknikk, og startstedet er Sessvollmoen i Norge. Det skal konkurreres i økonomikjøring, lastsikring, førstehjelp, kranarbeid og truckføring.

Les mer

Forlengelse av fristen for å registrere lette lastebiler uten engangsavgift

Publisert 14.12.05 Les mer

Trailersjåfør reddet kvinne ut av brennende hus

Publisert 14.12.05

Johannes Rafoss kom kjørende fra Kvinlog på riksveg 42 til Rekefjord klokken 4 om natten på vei til jobb da han oppdaget flammene som sto over taket på et hus. Han fikk høre av et ektepar i nabohuset at det lå en eldre kvinne i det brennende huset, og han klarte å sparke inn den låste ytterdøren. Sjåføren foreteller at det brant godt i huset og han først sprang opp i 2. etasje, men hørte

Les mer

Nummererte vegkryss

Publisert 14.12.05 Les mer

Ny fergerute til Cuxhaven

Publisert 14.12.05

I månedsskiftet januar/februar neste år starter en ny fergerute mellom Vestlandet og Cuxhaven i Tyskland. Det er en lasterute som NorFerries i Arendal setter i gang. De er litt usikre på om trafikkgrunnlaget er godt nok, men hvis dette viser seg å gå bra, er planen at lasteskipene om noen år skal skiftes ut med hurtiggående ferger.

Les mer

Finansdepartementet informerer om bilavgifter:

Publisert 13.12.05 Les mer

58 lastebileiere hørte på NLF-advokaten!

Publisert 13.12.05

Hele 58 medlemmer møtte fram for å høre på NLF-advokat Robert Aksnes på Myklegard i Løten. NLF Hedmark/Opplands medlemsmøte ble en suksess. Kombinasjonen brev til alle medlemmer, oppfølging med SMS og spennende temaer, førte til rekordstor oppslutning.

Les mer

Frankrike: Refusjon av merverdiavgift for veiskatt

Publisert 12.12.05 Les mer

Veiviser til offentlige regler - www.Regelhjelp.no

Publisert 12.12.05 Les mer