Etter to ukers testperiode er Gasum nå klare til å informere om at stasjonen på Skui i Bærum offisielt er åpnet.

– Vi er veldig stolte av vår nye, flotte biogass-stasjon. Her er det god plass og enkel tilgang. Med denne stasjonen dekker vi behovet vest for Oslo. Nå kan enda flere i Asker og Bærum velge miljøvennlig drivstoff. Anlegget er et ledd i arbeidet med etableringen av en grønn korridor mellom Oslo og Bergen, sier Jogeir Munkeby i Gasum.

Stasjonen har i dag 2 LBG-dispensere med mulighet til å utvide til en tredje dispenser etter hvert. I tillegg er det 1 CBG-dispenser. Med CBG-stasjonen vi allerede har på Rud, er det nå lagt godt til rette for både LBG og CBG. Prislappen er 30 millioner kroner, og stasjonen er etablert med støtte fra Enova.

Denne strategiske utvidelsen er en del av Gasums ambisiøse plan om å gjøre biogass lett tilgjengelig over hele landet. Per i dag er det totalt 10 fyllestasjoner for flytende biogass i Norge.

OFFISIELT ÅPNET: Gasum har gjennomført to ukers testperiode for LBG-fylling der alt fungerer som det skal. Stasjonen er nå offisielt åpnet. CBG-fylling blir åpnet i starten av september. Foto: Gasum OFFISIELT ÅPNET: Gasum har gjennomført to ukers testperiode for LBG-fylling der alt fungerer som det skal. Stasjonen er nå offisielt åpnet. CBG-fylling blir åpnet i starten av september. Foto: Gasum