Allerede mandag i forrige uke startet en stor konvoi med busser, biler og lastebiler sin ferd fra Østlandet, for deretter å sette kursen mot Førde. Konvoien har vakt stor oppsikt flere steder i Norge og etterlot seg liten tvil om at det var tid for festival med trøkk. 

Stor stand 

Med konserter, bilutstilling, drifting, show, foredrag og lukten av svidd gummi, ble det satt en god ramme for alle som elsker bil og motor. 

NLF var godt representert på helgens Trøkk n' Truck. 

– Vi hadde en stor stand med Kjetting-NM kvalifisering, svelesteking, rekruttering, medlemsverving og mange gode samtaler både med sjåfører, bileiere og andre lastebileiere, forteller markedsdirektør i NLF, Kjell Olafsrud. 

Viktig møteplass 

For Trøkk n' Truck har hatt en stor vekst i popularitet blant folk fra hele landet. Olafsrud bekrefter at det også har blitt en viktig møteplass for lastebileierne. 

– Her treffer man mange bilinteresserte ungdommer, og det er absolutt en viktig arena for å rekruttere nye sjåfører til transportnæringen. NLF har vært med i flere år, og vi kommer også til å komme tilbake neste år, avslutter Olafsrud. 

SVELESTEKING: NLF-sveler ble populært blant festivaldeltagerne. SVELESTEKING: NLF-sveler ble populært blant festivaldeltagerne.