Gruble alene?

Som bedriftseier, kan du sikkert nikke gjenkjennende til mange av påstandene ovenfor. Du har kanskje også mange ganger sittet og grublet over spørsmålene:

  • Hvordan kan jeg utvikle bedriften videre?
  • Hvordan kan jeg øke kvaliteten på de tjenestene jeg tilbyr og slik sikre tilgangen på oppdrag i tiden framover?
  • Hvor går jeg for å hente inspirasjon og gode ideer?

- eller finne løsninger sammen med andre?

Et svar på utfordringene er at lastebileiere arbeider tettere sammen, to og to eller i større nettverk. Kanskje greier du ikke helt å henge med alene. Men sammen med andre, kan du greie å oppfylle de økende kravene fra markedet, kundene og myndighetene.

Mange svar og mange gode forslag vil du finne i rapporten ”Strategiske samarbeidstiltak, alliansebygging og nettverksbygging for lastebilbedriftene”.

Etter landsmøtet i 2004, ble det satt sammen en arbeidsgruppe, som skulle se på hvilke muligheter transportbedrifter kan finne i ulike former for samarbeide. Gruppen har bestått representanter fra NLFs medlemsbedrifter, TS-forum Norge og administrasjonen.

Finn godstolen og les!

Her går det an å få gode ideer! Her er ingen teoretiske og høytflyvende betraktninger, men praktiske, jordnære forslag og vurderinger. Rapporten er lettlest og grei å komme igjennom. Den tar utgangspunkt i transportbedriftenes hverdag nå i dag og gir tips om hvordan de gjennom samarbeide kan gjøre hverdagen enklere og bedre i morgen. Rapporten kan brukes på mange måter; du kan lese den alene hjemme i godstolen. Den kan brukes i medlemsmøter, arbeidsmøter og seminarer. Ja, hvorfor ikke det siste? Da er samarbeidet allerede i gang!

Rapporten kan du som NLF-medlem finne på lukket medlemsområde under "Generelt".