Lars Rune Hagen er ny leder i Odal Lastebileierforening. Hans ungdommelige styre (inkludert godt voksne Thorbjørn Gulli), har bestemt seg for å lage et skikkelig arrangement på Slobrua. Slik det også var for noen år siden. Etter at Veikroa på Slobrua ved E16 ble restaurert for flere titalls millioner kroner, ligger det an til et enda bedre arrangement.
26. april braker det løs – og det blir lastebilmesse fra klokka 10 til 19. Her blir det plass til lokale medlemmer og sjåfører, lastebiler som kjører gjennom Odalen på E16 denne dagen, samt NLF-medlemmer fra andre lokalavdelinger og fylker. Slobrua ligger bare 15 kilometer nord for Kongsvinger.

– Vi får bruke parkeringsplassen til veikroa samt to nabotomter. Dermed har vi god plass både til utstillere og besøkene, forteller Lars Rune Hagen.
– Alle de store billeverandørene blir kontaktet og vi håper at de stiller. Vi ønsker besøk av NLFs samarbeidspartnere og andre aktører som leverer utstyr til lastebiler. Det blir minst 20 utstillere tilstede!
Lokallaget har dessuten invitert Statens vegvesen, som vil kunne svare på spørsmål fra sjåfører og lastebileiere.
– Vi vil tro at mange er interessert i å høre mer om den store utbyggingen av E16 som er i gang, rett utenfor veggen til veikroa, sier Lars Rune.
Odal Lastebileierforening spanderer kaffe og rundstykker på alle som kommer på formiddagsbesøk. Litt senere på dagen blir det «tyngre» mat. Alle planer er ikke spikret ennå, men festkomiteen har fått beskjed om kjøre i gang alt samme kveld. Kort sagt: 26. april skjer det mye i Odal – og du er velkommen!