2005

Pressemelding i fra Samferdselsdepartementet

Publisert 21.06.05 Les mer

Kostnadsindeks for lastebiltransport, mai 2005

Publisert 16.06.05 Les mer

Dyretransportseminar 2. juni 2005

Publisert 15.06.05 Les mer

Veimeldinger til NLF-medlemmer

Publisert 14.06.05

Veimeldingssentralen opplyser at de har tekniske problemer med vegmeldinger som skal sendes NLF-medemmene. De jobber med saken, og håper snart å kunne sende ut nye meldinger.

Les mer

Fylkessekretær slutter

Publisert 14.06.05

Terje Tandberg, fylkessekretær i Buskerud slutter i jobben som fylkessekretær for å gå over i annen virksomhet. Tandberg har siste arbeidsdag i fylkesavdelingen den 30. juni 2005. I tiden fram til at fylket finner en ny person til stillingen, kan medlemmer og andre kontakte Jørgen Langum eller Per Erik Bjurstrøm i styret.

Les mer

Veibrukeravgift i Litauen

Publisert 13.06.05 Les mer

Alternative drivstoffer

Publisert 09.06.05

Den 20. mai holdt samferdselsminister Torild Skogsholm en pressekonferanse om alternative drivstoff og miljøvennlig teknologi. I alt 48,6 millioner kroner er fordelt til ulike prosjekter på dette området. Blant annet har NLF sin samarbeidspartner Statoil fått tildelt 4.9 millioner for å gjennomføre et demonstrasjonsprosjekt for produksjon, lagring og fylling av alternative drivstoff.

Les mer

Romania: Grenseovergang stengt

Publisert 09.06.05

Grenseovergangen mellom Giurgiu (Romania) og Rousse (Bulgaria) ved km 489+500 (Ostrovul Mocanasul) er blitt stengt for både passasjer- og godstransport. Grunnen er at denne grenseovergangen var reservert for trafikk over Donau med ferje. Denne trafikken går nå på Giurgiu-Rousse broen.

Kilde: IRU

Les mer

NLF med situasjonsrapport hos samferdselsministeren

Publisert 09.06.05

Mandag 6. juni var NLF invitert av samferdselsminister Torild Skogsholm til å informere om situasjonen for lastebiltransporten nå om dagen og ta opp aktuelle saker, som næringen er opptatt av.
Fra NLF møtte Adm. Direktør Gunnar Apeland og viseadm. direktør Olav Slaatsveen. Samferdselsministeren hadde med seg avdelingsdirektør John Arild Jensen.

Les mer

Frankrike/Italia: Brannen i Fréjus-tunnelen skaper langvarige problemer

Publisert 08.06.05 Les mer

Foretaksmodellen - urimelige konsekvenser for enkeltpersonforetak.

Publisert 07.06.05 Les mer

NLF søker ny distriktssjef

Publisert 07.06.05

NLFs distriktssjef i Aust - Vest Agder og Rogaland fylker skal gå over i ny stilling. Vi søker derfor hans etterfølger. Stillingen er omfattende med et variert innhold som spenner fra generelt organisasjonsarbeid, sekretærfunksjon for fylkesavdelingene, møtearrangementer, medlemskontakt m.m. Han/hun skal representere NLF overfor samarbeidspartnere, profilere organisasjonen og næringen på en positiv måte både i media og blant medlemmene.

Les mer