NLF

Hva betyr de nye personvernsreglene for din bedrift?

Nye regler til personvern innføres den 28. mai 2018. 

NLF forteller deg hva de betyr for din bedrift på Transportkonferansen 2018

Mange av våre medlemmer er bekymret for hvilke konsekvenser det vil få for bedriften og hvordan reglene vil påvirke driften.

- Vi jobber nå med å se på konsekvensene sammen med våre advokater i NLF. Jeg tror at vi allerede i dag har en rekke programmer som tar høyde for de nye reglene som innføres i mai, sier Kjell Olafsrud som er markedsdirektør i NLF.

Han lover at NLF vil ha en komplett oversikt over hva de nye reglene betyr, og hvilke konsekvenser de får for de ulike transportbedriftene, på NLFs Transportkonferanse 2018 på Holmen Fjordhotell ved Asker.

- Vi ønsker alle velkommen til vår Transportkonferanse på nyåret. Her vil man få all informasjon man trenger i forhold til de nye reglene og hvordan man skal møte dem, sier Olafsrud. Han lover at NLF i tillegg vil sende ut informasjon om de nye reglene og hvordan man best møter dem etter konferansen.

NLFs Transportkonferanse går av stabelen den 19. og 20. januar 2018. Du kan melde deg på ved å KLIKKE HER.

 

Faktura i januar

Faktura for medlemsskap i NLF 2018 sendes ut til medlemmene i begynnelsen av januar. Har du sjekket at kjøretøylisten på din bedrift er riktig og at vi har riktig adresse? Du kan endre dette selv ved å logge inn på lastebil.no, eller gi oss beskjed om endringene til  post@lastebil.no.

 

NLF-kontoret stengt i jule- og nyttårshelgen

NLF-kontoret i St. Olavsgate i Oslo holder stengt i jule- og nyttårshelgen, dvs. fra og med lørdag 23. desember til og med mandag 1. januar. Vi ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en fredfull jule- og nyttårsfeiring.

 

Koppen i rute

Koppen fra Circle K er i rute og sendes i disse dager ut til NLF medlemmer med Circle K-avtale. Med koppen følger det også en oblat som gir deg rabatt på en rekke sunne matretter på stasjonene.

 

Egen landingsside for NLF medlemmer hos Würth

Som NLF-medlem har man tilgang til spesielt gode priser på ulike produkter som er relatert til lastebil og transport hos Würth. Nå lanserer de en egen landingsside for NLF-medlemmer hvor tilbudene samles. Som før kan man selvsagt også kjøpe produktene gjennom selger, butikker og via kundesenteret.

En egen mail fra Würth vil bli sendt alle NLF-medlemmer der det informeres mer rundt produktene og tjenestene.

Du finner dine Würth-fordeler på www.wuerth.no/nlf.