NLF

Nyhetsbrev 15. mars 2017

- Vellykket tariff- og arbeidsgiverkonferanse
- Årsmøtehelg i NLF
- Ledige stillinger

 

Nyhetsbrev 15. mars 2017

Velkommen til NLFs interne nyhetsbrev.

Vellykket tariff- og arbeidsgiverkonferanse

Onsdag og torsdag denne uken har tariffbedrifter tilknyttet NLF vært på konferanse på Gardermoen. Her fikk de fremmøtte innsikt i utviklingen i norsk økonomi, pensjonsregler og informasjon om det nye personverndirektivet som innføres nå i mai. Som tidligere år var også årets arrangement fulltegnet – og den tradisjonsrike blomsten til foredragsholderne var byttet ut med et bidrag til sykehusklovnene som oppmuntrer barn i en vanskelig livsfase.

- Årsmøtehelg i NLF

Kommende helg er det nok en aktiv årsmøtehelg i NLFs regioner. Region 1 avdeling Østfold møtes på Tanum Strand, mens Region 3 holde sitt årsmøte på Park Hotell i Sandefjord. Årsmøtet for Region 4 blir på Lindesnes Havhotell, mens Region 5 samles på tradisjonsrike Loen.
Mer informasjon om årsmøtene finner du ved å klikke her.  

Ledige stillinger i NLF

NLF søker etter Regionssjef for våre avdelinger i Buskerud, Vestfold og Telemark. Regionssjefen har en sentral rolle i NLF og skal være en aktiv regionalpolitisk aktør og pådriver.
I tillegg til ny Regionssjef søker NLF også etter Prosjektleder for Fair Transport. Prosjektlederen skal delta aktivt i informasjons- og markedsføringsarbeid av Fair Transport mot myndigheter, transportkjøpere, medlemsbedrifter og transportbransjen generelt.
Les mer om begge stillingene – og last ned stillingsutlysingene – ved å klikke her. 

NLF Magasinet 2018
Har du tips eller sitter på saker du mener vi bør belyse nærmere i NLF Magasinet ta kontakt med redaksjonen på redaksjonen@lastebil.no.

Her er utgivelsesplanen for NLF Magasinet i 2018:

Utgave nr:                  Utgivelsesdato:                    

3                                 02. mai
4                                 27. juni
5                                 05. sept
6                                 10. okt
7                                 14. nov
8                                 19.des