NLF

Disse kommer til NLFs transportkonferanse

Samferdselsminister Jon Georg Dale, vegdirektør Ingrid Dahl Hovland, konsernsjef i Telenor Sigve Brekke, forskningssjef Britt Ann K. Høiskar i NILU og avdelingsdirektør for utekontroll i Statens vegvesen Kjetil Wigdel kommer alle til NLFs transportkonferanse 17.-18. januar på Holmen Fjord Hotel. Jan Erik Larssen vil også i år være konferansier og generell spilloppmaker.

Høyaktuelle og krevende temaer

Det er dramatiske tider for transportnæringen. Nyhetsbildet preges av utfordrende vinterforhold, avsløringer innen organisert kriminalitet, omorganisering i Vegvesenet og endringer i regelverk. Samtidig utfordres selv de mest grunnleggende prinsippene for hva en transportbedrift skal være, og hvilke rammevilkår som skal legges til grunn for trafikksikker, sosialt ansvarlig og ikke minst miljøvennlig drift i årene som kommer.

På NLFs transportkonferanse 17.-18. januar 2020 blir alle disse temaene gjenstand for diskusjon blant lederne innen samferdselspolitikk, myndigheter og næringsliv.

– Vi har sikret oss de viktigste navnene også i år. På den måten er vi garantert at vår stemme blir hørt av de som har hånda på rattet innen transportpolitikk og byråkrati, sier administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo.

For fullt program (lastes ned som PDF), trykk her!

For mer informasjon og påmelding, klikk på denne lenken.