NLF

Kjenner du noen som bør bli NLF medlem?

NLF familien er stor og mangfoldig, men vi trenger alltid flere medlemmer som kan gi tyngde bak vårt arbeid. Til tross for den vanskelige tiden vi nå er inne i har vi fått 35 nye medlemmer siste måned. Det viser at mange setter pris på det arbeidet NLF gjør og ønsker å stå sammen i vårt fellesskap.

Kjenner du noen i næringen som ikke er NLF medlem, men som du synes bør bli det, har vi en utfordring til deg. Vi har gjort det veldig enkelt for deg å sende en forespørsel til en du synes bør bli NLF medlem.

Klikk her, så åpner det seg en ny e-post på din maskin. Det eneste du behøver å gjøre er å fylle inn e-post adressen til den du mener bør få en henvendelse. Vi har skrevet et forslag til tekst med linker til informasjon som gjør det enkelt for den du sender mailen til å finne ut mer om hva NLF medlemskapet betyr, eller melde seg inn med en gang.

Ønsker du å endre i teksten før du trykker send er du selvsagt hjertelig velkommen til å gjøre det.

Vi håper du blir med på denne vervedugnaden. Skulle du ikke ønske å sende en mail til en du mener bør bli NLF medlem, så er du hjertelig velkommen til å tipse oss – ring 901 30 866 eller send en mail til jha@lastebil.no.

Tusen takk for hjelpen så langt.

Med hilsen

Tore Velten                                        Geir A. Mo
Forbundsleder                                    Administrerende direktør

 

Her er tekstforslaget som ligger bak lenken over:

Emne: Bli medlem av NLF du også!

Norges Lastebileier-Forbund er Norges største og viktigste organisasjon for godstransport på vei. For at vi skal kunne fortsette dette arbeidet er vi avhengig av at så mange som mulig står bak våre krav og vårt arbeid for næringen. Derfor håper jeg du kunne tenke deg å bli med i NLF.

Enten du eier varebil eller vogntog er du velkommen som medlem av NLF.

Her kan du finne mer informasjon om vårt arbeid og fordelene med å være NLF medlem: https://media.lastebil.no/089/0000898683.pdf

Ønsker du å bli kontaktet for å få vite mer, send e-post til jha@lastebil.no eller ring 901 30866.
Eller du kan melde deg inn med en gang her: https://lastebil.no/blimedlem