NLF

Endring i NLF ledelsen

Dato 1.08.23

Det har vært få endringer i ledelsen i NLF de siste ti årene.

Det er en tid for alt uttaler Forbundsleder Tore Velten når han forteller til lastebil.no at Geir A. Mo fratrer sin stilling som Administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund fra 1. august. Mo har vært forbundets administrerende direktør siden 2012.

Jeg er takknemlig for den jobben Geir A. Mo har gjort for NLF gjennom mange år. Han har vært en tydelig og god leder for forbundet som har levert gode resultater for NLFs medlemsbedrifter og norsk transportnæring i de 11 årene han har ledet NLF sier Velten.

 

Geir A. Mo uttaler at dette er et riktig tidspunkt for et lederskifte:

Jeg har vært leder i NLF i 11 år nå. Det har vært en spennende og utfordrende tid og jeg er veldig stolt og takknemlig over å ha vært en del av den gode utviklingen NLF har hatt i disse årene.  Nå er imidlertid tiden inne for å slippe nye krefter til for å utvikle forbundet videre sammen med de ansatte og tillitsvalgte. 

Vi er inne i en meget spennende tid for NLF fortsetter Velten som kan fortelle at planene for videreutviklingen av NLF er mange. Selv om ny leder ikke er på plass ennå, er jeg trygg på at vi har et lag av meget dyktige medarbeidere som fortsatt vil gjøre en fantastisk jobb for norsk transportnæring under midlertidig ledelse av viseadm. direktør Jan-Terje Mentzoni sier Velten.

Tore Velten kan også fortelle at han selv vil ta en noe mer synlig rolle i tiden som kommer og samtidig ha fokus på å videreutvikle engasjementet til de tillitsvalgte.

For ytterligere spørsmål kan flg kontaktes:

Forbundsleder Tore Velten  Tlf:  905 20 438

Viseadm. direktør Jan-Terje Mentzoni Tlf: 415 06 780

Markedsdirektør Kjell Olafsrud Tlf: 928 82 100