NLF

Nytt fra NLF uke 32, 2023

Vi håper alle sammen har hatt en fin sommer. I forbundet er det allerede full aktivitet, og det er mye som skjer denne høsten. Først ut er Arendalsuka og i tradisjon tro vil medlemsmøte for august holdes hos Bertel O. Steen på Stoa.

NLF vil i år ha to ulike arrangementer i Samferdselsteltet. For å se hele programmet, klikk på lenkene under:

Alt du trenger å vite om NLF og Arendalsuka finner du  her

Husk å melde deg på medlemsmøte i Arendal

Medlemsmøte i Arendal er et stort arrangement som vanligvis er godt besøkt. Det er NLF Agder og Østre Agder Lastebileierforening som står for arrangementet, og det holdes hos Bertel O Steen i Bryggeriveien 5 på Stoa rett utenfor Arendal. 

Vi har ikke programmet og rekkefølgen klar, men det kommer et stjernelag innen norsk samferdsel.

Begge statssekretærene, Cecilie Kroglund og Tom Kalsås kommer. I tillegg kommer vegdirektør, Ingrid D. Hovland, og direktør for samfunn og utvikling i Nye veier AS, Finn O Hobbesland.

Videre vil vi få en gjennomgang av Riksrevisjonens rapport, som kom med knusende kritikk av drift og vedlikehold av norske veier. 

Ikke minst kommer forbundsleder, Tore Velten og fylkesleder, Roar Osen. Det blir med andre ord rikelig med tid til spørsmål og kommentarer fra de fremmøtte. 

Møtet starter klokken 18:00, men det er mulig å komme tidligere for å mingle.

For de som ikke har mulighet til å komme, vil hele møtet bli streamet direkte, og sendingen starter før selve møtet hvor det vil bli intervjuer og annen underholdning. 

Her kan du melde deg på medlemsmøtet 

Snart tid for Transport & Logistikk - hent ut dine billetter

Nå er over 200 utstillere påmeldt årets messe den 28. – 30. september i Lillestrøm.

Alle tungbilimportørene er med, og de vil vise frem høyaktuelle og innovative produkter og gleder seg til å møte både kunder, konkurrenter og samarbeidspartnere.

Hvis du har tenkt å komme innom er det fint å hente ut billetter og bestille hotell allerede i dag. Det begynner å bli fullt. 

Nå kan du hente dine billetter og bestille hotell ved å følge denne lenken!

Viktig å delta på rekrutteringsturnéen «Følg drømmen ikke strømmen»

SOTIN (Samarbeidsforum for opplæringsvirksomheter innen Transport og Logistikkfagene i Norge), Norges Lastebileier-Forbund og NHO Transport er i full gang med å planlegge den landsdekkende turnéen «Følg drømmen ikke strømmen 2023».  

BLF oppfordrer alle som kan å komme med sine flotte biler og yrkessjåfører. Det er en unik mulighet til å få vise seg frem alt det flotte transportnæringen har for ungdommen. Her vil dere garantert treffe fremtidens lærlinger.

Her er resieruten for turnéen. For påmelding, kontakt din regionsjef.

Velkommen til kollegahjelpseminar

Seminaret vil bli holdt på Quality Airport Hotel Gardermoen 15 og 16. september klokken 15:00

Seminaret er både for nye og eksisterende kollegahjelpere.

Her kan du laste ned program og melde deg på

Bli med på høstseminar på Storefjell

NLF i Innlandet og Østfold, Oslo & Akershus inviterer til felles høstseminar på Storefjell den 20-22. oktober. Det blir nyttig faglig påfyll, en variert messe, fine diskusjoner, årets første julebord, god underholdning og mye moro. Jan Erik Larssen stiller som programleder. Hovedtema: Vintervedlikehold på vegene våre!

Her kan du melde deg på og få mer informasjon om seminaret