Fordeler du har hos Circle K

NLF og Circle K har hatt en samarbeidsavtale siden 1993. Denne gir deg meget gode betingelser på produkter og tjenester, som er viktige for deg som transportør.

Medlemmene i Norges Lastebil-Eierforbund er blant Circle K viktigste kunder og tilbys eksklusive løsninger gjennom NLF-avtalen

Som NLF medlem får du rabatt på Easee hjemmelader og installasjon fra Circle K.

Easee Hjemmelader - Det mest fremtidsrettede produktet på markedet innenfor hjemmeladere. Passer til alle elbiler og plugg-inn hybrid.

Bestill din Easee Hjemmelader fra Circle K her

Vårt Truckkort gir deg tilgang til Norges beste stasjonsnettverk tilpasset transportnæringen med over 460 stasjoner og over 130 AdBlue pumper i Norge.

I tillegg tilbyr vi Routexkort for fylling utenfor Skandinavia på over 18.000 stasjoner i 35 land.

Circle K har det du som transportør trenger for å holde hjulene i gang: Motoroljer, spylervæske, smørefett, frostvæsker, hydraulikkoljer og rengjøringsmidler.

Som NLF medlem har du flere fordeler hos Circle K:

Rabatt på drivstoff, AdBlue, smøremidler og kjemiprodukter.

Egne NLF priser på:

  • Truck Deal – et utvalg sunnere mat på stasjonene våre.

I tillegg får alle NLF medlemmer med aktive truckkort Circle K koppen gratis. Med Circle K koppen får du gratis, varm drikke på alle våre stasjoner ut året.

Korttyper:

CircleK Truckkort og Firmakort tilbyr:

  • Selvvalgt kjøpskategori og beløpsgrense, for ekstra trygghet og kontroll
  • To-kort-løsninger i et kort, for sjåfører som benytter forskjellige biler.

På vår nettside www.circlek.no finner du en oversikt over våre stasjoner og hva den enkelte stasjon tilbyr av produkter og tjenester.

Vi har det du som transportør trenger for å holde hjulene i gang: Motoroljer, spylervæske, smørefett, frostvæsker, hydraulikkoljer og rengjøringsmidler.

Husk at du også kan benytte vår nettbutikk for bestilling.

Betingelsene er avhengig av ditt forbruk. Ta kontakt med din lokale Circle K representant for et tilbud tilpasset din bedrift, eller ring oss på telefon 22 96 25 00 (8-16).

Du finner også mye nyttig informasjon på  circlek websider.  
Ønsker du kontakt med en av Circle K selgere per april 2021, klikk her.