Vi er veldig glade for samarbeidet med NLF, og håper tilbudet er attraktivt for din bedrift! 

Dere kan velge mellom tre ulike strømavtaler. Alle avtalene har meget gode betingelser, men ulik risikoprofil og produktegenskaper. Vi tar gjerne en gjennomgang med deg, og finner den avtalen som er best tilpasset ditt behov.

I tillegg til strøm tilbyr vi også en rekke tjenester som hjelper dere å bruke strøm mer effektivt og dermed redusere strømkostnadene. Snakk gjerne med oss om solcelleanlegg, elbil-lading og energiovervåkningssystem til din bedrift også.

Strømavtalene dere kan velge mellom er:

  • NLF Spot: Dette er en spotprisavtale, som følger prisen i markedet. Spotprisavtaler passer for små og mellomstore bedrifter som har et "enkelt" strømbehov.
  • NLF Kraftforvaltning 90: Dette er en aktivt forvaltet avtale, der deler at strømforbruket deres er prissikret av våre erfarne kraftforvaltere. Andelen av forbruket som er prissikret varierer etter sesong og markedsforhold, og kan være fra 0-90%. Resterende forbruk beregnes etter gjeldende spotpris.
  • NLF Forutsigbar: Forutsigbar er en strømavtale hvor deler av forbruket er prissikret ved hjelp av indekshandel, det vil si at vi handler en fast andel av prissikringene hver eneste dag gjennom et helt år. Målet er å skaffe deg en jevnere strømpris og kutte pristoppene.

Trykk her for informasjon