Thermomax Trondheim AS

Thermomax Trondheim A/S er en norskbasert logistikkleverandør som ble etablert i mars 2002 av Tore Rødsten, Rune Jamt og Helge Mikalsen. Firmaet ble etablert på bakgrunn av god operasjonell erfaring og markeds-kunnskap. Alle 3 bidro med sin kunnskap innenfor distribusjon, operativ ledelse og langtransport, og med sjåfører som har verdifull erfaring etter flere år innenfor logistikk sektoren.

Thermomax Trondheim A/S startet i 2002 med 6 distribusjonsbiler og 1 langtransportbil og i årenes løp har vi hvert år ekspandert for å sikre vår posisjon i innlandsmarkedet. I dag består vår bilflåte av bare nye biler og trekkvogner som møter de strengeste miljøkravene  30 trekkvogner, 2021 modeller og Euro 6. I tillegg har vi 35 hengere som er under et år gamle.
Alle våre lastebiler er dermed miljøvennlige, med den laveste CO2 utslippsstandarden. 
Vår bilflåte utfører ca 800 transporter pr uke.

Administrasjonslokalene ble i 2010 flyttet til nye og større lokaler på Heggstadmoen 18 på Heimdal, sør for Trondheim.

I dag er vi totalt 48 ansatte fordelt på administrasjon og sjåfører.
Thermomax hovedaksjonær er Girteka Logistics med 100 % av aksjene. Girteka Logistics er et internasjonalt transport- og logistikk-konsern med hovedsete i Litauen. For ytterligere informasjon, se  http://www.girteka.eu
I den daglige driften etterstreber vi å følge vår firma-filosofi – å fokusere på trygg levering, sikkert og til avtalt tid.

Tore Rødsten
Daglig leder
Tlf: +47 906 54 714
Email: tore@tmax.no
__
Vegard Søbstad Myhre
Avdelingsleder - Sjåfører og Bilpark
Tlf: +47 994 32 910
Email: vegard@tmax.no
__
Kjell Haugsbakk
Avdelingsleder - Kontor/Befraktere
Tlf: +47 977 89 399
Email: kjell@tmax.no