Hvordan blir du oppfattet som leder?

Enten du vil det eller ei, så blir du hele tiden vurdert som leder. Jo flere ansatte i bedriften, desto mer vil du bli vurdert og evaluert. Det er kun deg selv som kan styre hvordan du blir oppfattet, og ditt ikke-verbale uttrykk og ditt kroppsspråk har stor betydning for hva andre mener og tenker om deg. Samtidig er det viktig å kunne «lese» både dine medarbeidere og dine «motstandere» sitt kroppsspråk i for eksempel forhandlinger og ulike møte-situasjoner.

Med andre ord er kroppsspråk viktig dersom man skal lykkes med blant annet kontrakts- og prisforhandlinger. Derfor er vi svært fornøyde med at vi på årets tariff- og arbeidsgiverkonferanse har fått med oss Vidar Hansen, som er regnet som Norges ledende kroppsspråksekspert.

Vidar Hansen har tidligere jobbet 14 år i politiet, og aktivt tolket kroppsspråk for å avdekke løgn. Svein Finneide. Vidar Hansen har tidligere jobbet 14 år i politiet, og aktivt tolket kroppsspråk for å avdekke løgn. Svein Finneide.

Foredragsholder med lang erfaring

Hansen, som tidligere har jobbet 14 år i politiet, er også kjent som programleder for "Den nakne sannhet" på TV2 Livsstil. Der brukte han sine evner til å tyde kroppsspråk og avsløre løgn. Han var også rådgiver på TV-serien "Kroppsspråk" som ble produsert av NRK1, og han var ekspertkommentator for TV2 i kommunevalget i 2019 og på Stortingsvalget 2021, hvor han analyserte topp-politikernes kroppsspråk i ulike debatter og valgsendinger.

Lær nyttige teknikker

Vidar Hansen gir i sitt foredrag «Kunsten å lese kroppsspråk» sine beste tips for hvordan du skal fremstå som en ekte, tydelig og troverdig leder. Samtidig viser han hvordan du kan lese andre mennesker ved å se på enkle tegn i kroppsspråket. Dette er teknikker han har lært seg gjennom mange år i politiet, hvor kommunikasjon og kroppsspråk var det viktigste virkemiddelet i møte med mennesker i alle typer situasjoner.

Dette vil du ikke gå glipp av!

 

Følg denne lenken for å se fullstendig program og melde deg på konferansen!