NLFs regionleder, Reidar Retterholt, er i full sving med å planlegge de siste detaljene for medlemsmøtet som skal holdes under Arendalsuka.  

Det er nemlig NLF Agder og Østre Agder Lastebileierforening som står som vertskap for dette arrangementet. 

– Det er et stort arrangement, og er etter NLFs Årsmøtet, en av de aller viktigste møteplassene for våre medlemmer, forteller Retterholt. 

Antall deltakere har ligget på mellom 90-100 personer hvert år, og det forventes at deltagelsen blir minst like stor i år.  

I tillegg til å arrangere medlemsmøte, har også NLF Agder og Østre Agder lastebileierforening en egen stand, sammen med opplæringskontoret for transport og logistikk. Besøk oss i Peder Thomassons gate / stand nr. 178 og 179

NLFs regionleder i Agder og Rogaland, Reidar Retterholt, jobber med de siste detaljene til medlemsmøte på Stoa, under Arendalsuka. Foto: NLF NLFs regionleder i Agder og Rogaland, Reidar Retterholt, jobber med de siste detaljene til medlemsmøte på Stoa, under Arendalsuka. Foto: NLF

Kan stille direktespørsmål  

Han forteller at han er fornøyd med hva de har klart å skape gjennom dette medlemsmøtet.

– Noe av grunnen til at det har blitt så populært, er fordi møtet har blitt en svært god arena for våre medlemmer hvor de kan komme tett på politikere og øvrige myndigheter, som faktisk kan gjøre noe med lastebileiernes hverdag, forklarer Retterholt. 

Han forteller videre at det var kun ett år at samferdselsministeren, ikke ønsket å stille opp. Retterholt bekrefter derimot at han kommer i år.

– Foruten NLF-ledelsen med forbundsleder, Tore Velten, og administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo, kommer statsråd, Jon-Ivar Nygård og finanspolitisk talsmann, Geir Pollestad (SP). Videre kommer vegdirektøren og to andre fra ledelsen hos Vegvesenet, samt direktør for samfunn og utvikling i Nye veier, forteller Retterholt.

Også NLF-sjef, Geir A. Mo, er fornøyd med at medlemsmøtet under Arendalsuka har blitt en suksess. 

– NLF Agder og Østre Agder Lastebileierforening gjør en fantastisk jobb med dette arrangementet hvert år, og det bare vokser i omfang. Det er en god arena for våre medlemmer hvor de får møte viktige beslutningstakere, i tillegg til at det er en veldig trivelig og sosial kveld, sier Mo.

Kan også delta digitalt 

Møte blir holdt hos Bertel O. Steen på Stoa fra klokken18:00.  

Arrangementet vil erstatte månedens digitale medlemsmøte, men det vil også bli streamet. 

Det er verdt å merke seg at den digitale sendingen starter sendingen allerede klokken 17:30, med vorspiel fra studio før medlemsmøte. De som følger møtet digitalt, kan også sende inn spørsmål til.

Se hele programmet her:

Påmelding: www.lastebil.no eller på e-post: rr@lastebil.no