Hver andre onsdag i måneden holder NLF digitalt medlemsmøte. Gårsdagens møte fikk vi dessverre ikke sendt live, grunnet utfordringer med kontakten til streaming serveren. 

Dette beklager NLF på det sterkeste, men den gode nyheten er at opptaket kan sees i her, og det vil være åpent for alle.  

Siste digitale møte før sommeren 

Vi nærmer oss sommeren, og dette var det siste digitale medlemsmøte før sommerferien.  

Under gårsdagens møte var søkelyset rettet mot lover og regler. Det skjer mye på den fronten om dagen, så i studio kom, Roberth Aksnes, fra NLF-advokatene Vectio for å snakke om ulike problemstillinger.  

Blant annet ble det viktige temaet rundt kontrakter og hvordan man skal kunne justere den, og få betalt for de økte kostnadene overfor kunden, tatt opp. 

Robert Aksnes, fra NLF-advokatene Vectio, kom til studio for å snakke om flere problemstillinger næringen møter på nå. Robert Aksnes, fra NLF-advokatene Vectio, kom til studio for å snakke om flere problemstillinger næringen møter på nå.

Antall dieseltyverier øker 

Bedriftsrådgiver i NLF, Jone Klingsheim kom også innom for å snakke om ulike temaer. Spesielt ble saken, som handler om at det har kommet endret praksis i kontrollene på kjøre- og hviletidsreglene fra Statens vegvesen i enkelte deler av landet, tatt opp.  

Under medlemsmøtet ble det også gjort en gjennomgang av de ulike produktene som NLF tilbyr sine medlemmer og se på hvordan disse kan brukes i den vanskelige tiden vi er inne i nå. 

Økte dieselpriser fører også til økte dieseltyverier og svindel med kort. Under medlemsmøte gav Circle K gode råd om hvordan man kan unngå de største blemmene. 

Avgiftskutt 

Til slutt kommer vi ikke utenom å diskutere de høye dieselprisene og det høye kostnadsbildet som er i næringen akkurat nå.  

Dette har vært diskutert mange ganger, men det ser ikke ut til at utviklingen kommer til å stoppe med det første.  

Administrerende direktør i NLF, Geir A. Mo, tok opp dette viktige temaet nok en gang, under gårsdagens medlemsmøte. NLF har igjen bedt myndighetene om avgiftskutt, som følge av at stadig flere europeiske land innfører dette.